Саундтрек всіх подорожей: 9 треків гурту TVORCHI, що зупиняють нас у моменті

TVORCHI
Електронний дует TVORCHI, який називають вiдкриттям молодої української сцени, представив новий альбом під назвою ROAD.

Переможці музичної премії Yuna-2020 у номінаціях «Гурт року» та «Альбом року» TVORCHI презентували лонгплей, над яким працювали останній рік. Альбом ROAD — це 9-серійний молодіжний роуд-муві, кожен трек якого ідеально пасує подорожам.

TVORCHI

Звучання нової платівки докорінно відрізняється від попередньої. Усі синти музичний продюсер та учасник дуету Андрій Гуцуляк синтезував самотужки, а в треках зашифрував звуки вулиць та природи, які записав під час гастролей в різних містах України. В пісні «Іди сюда» інтегрований звук одеського морського бризу, в Electrify — удари грому, а в Loco — шум дерев, записаний після виступу в Карпатах.

Головне, до чого артисти закликають у новій платівці — не жити від цілі до цілі, а проживати кожен день, насолоджуватись своєю дорогою.

TVORCHI: «Ми живемо у час досягаторства, успіх став головною умовою для щастя кожного. Здається, що "заживеш", тільки коли досягнеш чогось великого. А життя проходить кожного дня. Ми хочемо, щоб наш альбом ROAD зупинив вас у моменті, став саундтреком ваших подорожей. В машині, літаку чи в метро увімкніть у навушниках від першого до останнього треку і просто enjoy the ROAD».

TVORCHI

Артисти поділились, що всі треки нового альбому побудовані на емоціях навколо відносин, власних переживаннях та думках у цей період, та пов’язані між собою одним сюжетом.

Перший трек з альбому Falling, який вийшов до релізу, відразу потрапив до усіх музичних чартів України та увійшов у трійку найпопулярніших треків у стримінгу серед усіх українських артистів.

TVORCHI

TVORCHI відзняли відео на всі 9 треків альбому, які представлять в найближчий час. Кліп на трек Falling, який вийшов першим, набрав більше мільйона YouTube-переглядів за перші дні після прем’єри.

Читайте также

Жінка може стати найкращим другом і коханкою: Tvorchi поділилися своїми вподобаннями щодо дівчат

Жінка може стати найкращим другом і коханкою: Tvorchi поділилися своїми вподобаннями щодо дівчат

Великий сольний концерт TVORCHI на київському велотреку

Великий сольний концерт TVORCHI на київському велотреку

Фото: прес-служба

хореографы
Предыдущий материал

Зірки сучасної хореографії у фільмі Фантастичні українці: Костя Томільченко, Kazaky, Олена Шоптенко

Go_A
Следующий материал

«Важила 43 кг, і нічого не допомагало»: вокалістка Go_A розповіла, як боролася за власне життя

Новости партнеров